TITANIJUMSKI IPAD OD 8200 DOLARA

Ruska marka-Caviar poznata je po svojim luksuznim modelima i dodacima, a njihovo posljednje izdanje pogodno je za ljubitelje Applea koji posežu za avanturističkim igrama.“Caviar Cyberpad“, je specijalno izdanje senzacionalnog iPad Pro-a, koji je inspirisan Cyberpunk 2077 video igrom!

Dizajniran od visokokvalitetnih materijala, tablet karakteriše originalni iPad Pro sa spoljnim poklopcem od titanijuma. Ukrašen je detaljima od titanijuma koji mu daju ekstra robustan izgled, zajedno sa svjetlim akcentima u boji i geometrijskim linijama pojačanim PVD premazom u zlatnoj boji. Ekskluzivni gedžet sadrži i jedan terabajt za skladištenje.

Ovaj Apple proizvod specijlano je kreiran za gejming, a naročito za dugoočekivanu igru Cyberpunk 2077, za koju se smatra da će postati igra godine. Osim ove igre, ovaj iPad pro može pokretati i najzahtjevnije i najnovije igrice posljednje generacije.

IPad Pro Limited-Edition Caviar prodaje se 7.650 dolara, zajedno sa modelom od 12.9 inča koji je dostupan za 8.200 dolara.