Žeks doner otvara novu poslovnicu na Dolac Malti u Sarajevu

Žeks doner od danas na još jednoj lokaciji u Sarajevu!

Treću poslovnicu ovog omiljenog lanca brze hrane potražite u Envera Šehovića 16B.

Naša priča u Sarajevu je počela prije skoro dvije godine.  Od tada pa sve do danas, svakodnevno se trudimo da se naši gosti osjećaju ugodno pri svakoj posjeti i da odgovorimo na sve kritike, sugestije i savjete.

U želji da Žeks doner učinimo što bližim za vašu posjetu sretni smo da vas napokon možemo pozvati u našu novootvorenu poslovnicu u ulici Envera Šehovića 16b, na Dolac Malti u Sarajevu.

Posjetite nas danas u periodu od 09 do 23 sata i preuzmite vaše poklon kupone.

Brižljivo odabrani najfiniji komadi telećeg, junećeg i pilećeg mesa, spojeni strogo čuvanim, tajnim recepturama uz svježe povrće od naših malih, domaćih proizvođača, hrskave lepinje i sočne tortilje uz neodoljive umake kreiraju nezaboravnu teksturu okusa i magični Žeks doner.

Posebnu pažnju posvećujemo standardizaciji proizvodnih procedura kao i kvaliteti gotovih proizvoda uz implementaciju HACCAP i Halal sistema.

Nakon gradova u kojima smo već prepoznatljivi po magičnom Žeks doneru, a  to su poslovne jedinice u Sarajevu, Mostaru, Vitezu i Neumu, uskoro spremamo iznenađenje u našoj sljedećoj novoj poslovnici Matuzići Doboj Jug

Žeks doner na novoj adresi možete posjetiti svaki dan od 09 do 23 sata uz mogućnosti brze dostave putem Glovo sistema.