Vlasnik Amazona Jeff Bezos proslavilo zaruke

Jeff Bezos i njegova partnerica Lauren Sanchez su proslavili svoje zaruke na Bezosovoj raskošnoj jahti vrijednoj pola milijarde dolara, u prisustvu svoje porodice i prijatelja. Proslava je uslijedila malo više od dva mjeseca nakon što su se zaručili, a slavlju se pridružio cijeli niz Bezosovih poslovnih kolega.

Među gostima na jahti, koja je bila usidrena u Italiji, bila je i Wendi Deng Murdoch, suosnivačica Artsyja, online platforme za kolekcionarstvo, otkrivanje i prodaju umjetnina, koja surađuje s više od 4000 muzeja, galerija, umjetničkih sajmova i aukcijskih kuća širom svijeta. Murdoch je američka poduzetnica kineskog podrijetla.

Nisu bili samo oni; Bill Gates je bio prisutan sa Paule Hurd, potvrđujući svoju romansu koja je prvi put otkrivena u januaru tijekom muškog finala Australian Opena. Proveli su cijelu večer zajedno.

Lauren je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija s proslave. Na jednoj od njih, pozuje sa grupom prijateljica, uključujući i poznatu zvijezdu reality programa, Kris Jenner.Reakcije na Kris Jenner su bile mješovite, sa komentarima poput: “Zašto je Kris tu?”, “Kris je svuda”, “Kris vam nije bila potrebna”.Podsjećamo, Bezosova spremnost da tretira Lauren bez štednje bila je očigledna kada ju je zaprosio s dijamantom od 20 karata, čija je vrijednost premašila 2,5 miliona dolara.