Udala se Andjelka

Ovog petka, poznata glumica Anđelka Prpić izrekla je sudbonosno “da” svom partneru Marku Žugiću u strogoj tajnosti. Slavlje je organizirano u prisustvu uskog kruga prijatelja i članova obitelji, dok je proslava upriličena u zanimljivom lokalu u blizini Zemunske tržnice, mjestu koje predstavlja kombinaciju street food koncepta i restorana.

Prema izvorima bliskim glumici, Anđelka je namjerno izbjegavala veliku svadbenu ceremoniju i medije, koji su redovito izvještavali o njenom odnosu s Markom. Odlučila je da sve ostane privatno i zbog toga su izostale objave na društvenim mrežama. Također, ni ona se nije javno oglašavala povodom vjenčanja, kako je naveo izvor za Kurir, a prenosi Infobar.

Interes za njen ljubavni život posebno je porastao nakon što se saznalo da je Marko ranije bio blizak prijatelj njenog bivšeg supruga, Darija Prpića. Također, Marko je prekinuo vezu od 11 godina kako bi bio s Anđelkom. Iz prethodnog braka s Darijem, Anđelka ima desetogodišnjeg sina Jakšu, dok je s Markom ove godine u maju postala majka djevojčice kojoj su dali ime Čarna.