Sin Djoleta Balaševića otišao od kuće

Članovi porodice Balašević, uključujući Aleksu Balaševića, njegovog preminulog oca Đorđa, ali i njegovog dedu i pradedu, odmalena su prohodali u kući smještenoj na adresi Jovana Cvijića u Novom Sadu. Bilo je očekivano da će Aleksa, po tradiciji, i svoju porodicu smjestiti na ovu istu adresu.

Međutim, Aleksa je izabrao drugačiju stazu za svoju kćerku Veru i suprugu Nikolinu. Vjerovatno je ova odluka iznenadila njegovu majku Oliveru, ali ona shvata da njen sin želi da kreira svoju priču. Prema postovima koje je Aleksa objavio na Instagramu, izgleda da se preselio sa porodicom u Sloveniju. Ova pretpostavka se bazira na fotografijama koje je Đoletov nasljednik objavio, prikazujući ulice Maribora, uz komentar “Konačno kod kuće”.

Iako detalji o novom domu Alekse Balaševića nisu poznati, prema objavljenim fotografijama može se zaključiti da se zgrada nalazi u urbanom dijelu Maribora. Mladi poduzetnik je podijelio pogled sa terase, a izgleda kao da je u pitanju novoizgrađena zgrada.

Aleksa nije dozvolio svojim pratiteljima da zavire u novi stan, ali smo uvjereni da je prostor ispunjen toplinom i porodičnom atmosferom. Vjerujemo da su mladi par pažljivo uredili stan, a najljepši dio njihovog novog doma svakako je soba male Vere.