Prva noć u Zetri

Aleksandra Prijović, poznata pjevačica koja je stekla veliku popularnost, u Zetra dvorani u Sarajevu održava seriju od tri koncerta. Večeras je na rasporedu prva muzička poslastica, dok će se u naredna dva dana fanovi imati priliku diviti njenim nastupima.

Aleksandra nije došla sama u Sarajevo. Sa sobom je donijela impresivan tim od 65 članova, uglavnom iz srca Srbije – Beograda, kreirajući time snažnu koncertnu ekipu.

Zetra je svoja vrata posjetiteljima otvorila već od 18 sati. Međutim, mnogi obožavatelji počeli su pristizati i ranije, sve s ciljem da zauzmu najbolje pozicije za večerašnji koncert koji zvanično starta u 20 sati.

Poseban savjet upućen je onima s VIP, VIP EX i VIP GOLD statusom: da svoje mjesto zauzmu do najkasnije 19.30. S obzirom na detaljne provjere i elektronsku verifikaciju ulaznica koja je najavljena, mnogi su odlučili doći prije kako bi izbjegli moguće zastoje i gužvu.

Ona će drugi i treći koncert u Zetri održati u sutra, 29. oktobra i ponedjeljak, 30. oktobra. U novembru je očekuje čak pet nastupa u Areni Zagreb.