Plaža Plieski: jedna od najljepših plaža na čitavom Jadranu!

Činjenica da otok Lošinj, u svojoj bajkovitoj ljepoti, krije niz prirodnih blaga koja samo čekaju da budu otkrivena, nije nikakva tajna. Između brojnih prirodnih čudesa, plaža Plieski posebno se ističe kao jedno od najmirnijih i najljepših mjesta na cijelom otoku. Daleko od svakodnevne vreve, ova netaknuta plaža nudi idealan ljetni beg i predstavlja savršen ambijent za sanjarenje!

Plaža Plieski smještena je na slikovitom Malom Lošinju, a iako je do nje moguće doći pješice kroz 30-minutnu šetnju nizbrdo, preporučujemo ugodnu vožnju brodićem. Ovaj način putovanja pružit će vam priliku da uživate u netaknutoj prirodi koja vas okružuje. Upravo su ove prirodne ljepote, netaknute i sirove, ono što ovu plažu čini tako posebnom; nedostatak komercijalnih sadržaja, barova i sličnih aktivnosti pruža mirno utočište, omogućavajući posjetiteljima da se potpuno opuste i uživaju u svim čarima koje ovo slikovito mjesto, sa samo jednom kamenom kućicom na vidiku, pruža.

Ono što očarava sve posjetitelje ove plaže jest definitivno očaravajuća, tirkizna boja mora koja ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Zbog toga je Plieski savršeno mjesto za ronjenje i istraživanje kristalno čistog morskog dna, a slike s ovog mjesta zaista stvaraju dojam kao da se radi o nekoj egzotičnoj, udaljenoj destinaciji. Dakle, ako još uvijek planirate svoju ‘bucket’ listu za ovo ljeto, predlažemo da dodate plažu Plieski na vaš popis, jer ćete sigurno biti očarani njenim šarmom i opuštenom atmosferom koja poziva na uživanje!