Novak u Dubrovniku

Nakon teškog poraza u finalu Wimbledona, srpski teniser Novak Đoković odlučio je otputovati na odmor u Crnu Goru, tačnije u Herceg Novi, gdje je odseo u luksuznom kompleksu Portonovi. Nakon boravka u Crnoj Gori, uputio se prema Dubrovniku.

Đoković je već ranije boravio u Crnoj Gori, kako prošle godine, tako i ove, gdje je trenirao prije putovanja u London na Wimbledon.

Na jednoj od najluksuznijih destinacija crnogorskog primorja, ima sve potrebne uslove za pripremu i treninge. Na teniskim terenima Janka Tipsarevića, podloga je beton, slično kao na US Openu. Nakon odmora u Crnoj Gori, Đoković je nastavio odmor u Hrvatskoj. Stigao je u Dubrovnik jahtom te se smjestio u luku Gruž, gdje ga je dočekao direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž i poželio mu dobrodošlicu, prenosi Dubrovački dnevnik.

Nakon izlaska s jahte, Đoković se fotografirao s obožavateljima koji su ga okupirali, a on je strpljivo i nasmijano pozirao.

US Open je na programu od 28. augusta do 10. septembra, a Đoković se vraća nakon što prošle godine nije mogao sudjelovati kao nevakcinisani teniser.