Eva Longoria izgleda odlično

Na jednoj plaži u Marbelli, paparazzi su uhvatili glumicu Evu Longoria koja je prirodnim izgledom oduševila svoje mnogobrojne obožavaoce. Redoviti treninzi i balansirana ishrana su njen tajni recept za održavanje forme, kako je sama više puta istaknula. Uz stručne savjete svog trenera, Patricka Murphyja, četiri puta tjedno posvećuje se vježbama koje ciljaju na njezine ruke, noge i trbušne mišiće.

Fanovi su, kao i obično, izrazili divljenje na društvenim mrežama. Komentari poput “Zračiš ljepotom”, “Apsolutno savršena” i “Kako bih voljela da imam takvu figuru kao ti”, samo su neki od njih.

U društvu poznate glumice na plaži se našao i njen sin Santiago, star pet godina, koga je dobila sa biznismenom Joseom Basotnom. Njihova ljubavna priča krunisana je brakom 2018. godine, dok Jose iz svoje prethodne veze ima troje djece.

Eva je, pak, prošli mjesec u svijet izbacila film “Flamin’ Hot”, za koji je bila redateljica. Film pripovijeda o životu Richarda Montaneza, čovjeka iza Flamin’ Hot Cheetosa, koji je svojim izumom postao jedan od najimućnijih poslovnih ljudi na globalnom nivou.