Beckhamovi na otoku Lopud

Nekoliko dana nakon što su mediji izvijestili da David Beckham s obitelji provodi ljetne praznike u susjedstvu, tj. u Hrvatskoj, ponovno je zabilježen trenutak gdje bivši fudbaler provodi vrijeme s djecom na otoku Lopudu.

Dok je David uživao u kristalnom moru Lopuda, njegova kći Harper i sin Cruz isprobavali su vožnju električnim SUP-om,  Beckhamovi su u Dubrovnik stigli privatnom letjelicom iz Miamija ranije ove sedmice i smješteni su u ekskluzivnom odmaralištu Lopud 1483.

Ovo mjesto odmora koje su izabrali nekad je služilo kao franjevački samostan. Najam ovog impresivnog kompleksa za jedan dan iznosi čak 10.000 eura za skupinu od deset ljudi, dok je prosječna cijena noćenja otprilike 1.400 eura.

Nije ovo prvi put da se obitelj Beckham odlučila za Hrvatsku kao svoju ljetnu destinaciju. Prošlog ljeta također su boravili na Lopudu i tada su izabrali isto odmaralište, Lopud 1483.Izvrstan restoran na otoku Lopudu “MANDRAČ” bio bi naša topla preporuka za goste, uz odličnu hranu sa otoka, Beckhamovi će imati vrhunsku uslugu ekipe koja je drag prijatelj SFF.

Izgleda da je Beckhamima jadranska obala posebno prirasla srcu s obzirom da se redovito vraćaju. Ne samo da su posjetili Hrvatsku, već su se uputili i do Crne Gore gdje su odlučili investirati u nekretninu. Poznato je da David i Victoria Beckham planiraju kupovinu raskošne vile u blizini Tivta. Sjećanja sežu i do 2018. godine kada su u Crnoj Gori uživali u elitnom kompleksu na Svetom Stefanu.