Zagrebački kafić inspiriran Harryjem Potterom

UKOLIKO STE ZA PROMJENU željni novih mjesta za kafu, a ne nalazite se na obali gdje bi mogli uživati u nekom beach baru, imamo prijedlog za vas. Zagrebački kafić na Sveticama, nazvan “Potter”, mogao bi biti vaša nova destinacija. Inspiriran popularnim mladim čarobnjakom, ovaj kafić nalazi se na adresi Sesvetska ulica 1. Očekujte klasičnu ponudu kafića, sa simpatičnim osobljem i cijenama koje su u rangu zagrebačkog prosjeka (kao primjer, kava sa mlijekom je 1.90 eura).

Utisci posjetilaca kažu: “Elegantno mjesto koje je uvijek ispunjeno gostima. Posebno je prikladno za pušače s obzirom na veliku terasu na otvorenom. Brojni studenti ga redovno posjećuju. Bogat izbor toplih i hladnih napitaka. Unutrašnji dizajn je privlačan.”

“Odlično mjesto za druženje, ali osim dekora, kafić nema mnogo veze s Harryjem Potterom.”

“Atmosfera je ugodna, a osoblje ljubazno, a cijene su pristupačne. Toplo bih ga preporučio.”

“Ovaj lijepi kafić blizu predivnog parka Maksimir ima veliku natkrivenu terasu i lijepo je dekorisan, unutra i vani. Konobari su ljubazni i efikasni. Cijene su prihvatljive. Dizajn i ime su očito inspirisani Harry Potterom, i ako tražite mjesto za uživanje uz šolju kafe ili želite samo opustiti, ovo mjesto preporučujem. Posebno je omiljen među mlađim generacijama.”

“Kafa je odlična, a osoblje ljubazno. Unutrašnji dizajn je impresivan – savršeno se uklapa u fantastično/magično okruženje po kojem je kafić dobio ime. S druge strane, mogli bi se više posvetiti Potterovoj tematici – možda dodati više Hogwarts dodataka ili uvesti pića s imenima inspirisanim Potterovim svijetom.”