Žeks Doner – Najveći domaći lanac brze hrane otvara novu poslovnicu u Istočnom Sarajevu!

Ponosni smo što možemo najaviti da naša eminentna i rastuća lančana marka brze hrane – Žeks Doner, poznata po vrhunskom kvalitetu i ukusu, otvara svoja vrata u Istočnom Sarajevu. Kao najveći domaći lanac brze hrane, Žeks Doner predstavlja simbol kvalitete i tradicije na našem tržištu.

S obzirom na ekspanziju poslovanja, pozivamo sve zainteresirane da postanu dio našeg tima! Zapošljavamo radnike uz početnu platu od 1500 KM na bazi 20 radnih dana mjesečno. No, to nije sve! Radne uslove karakteriše niz beneficija koje nas izdvajaju od konkurencije:

  • Odlični uslovi rada: Uz obuku u našem renomiranom sistemu poslovanja, obezbjeđujemo sva potrebna sredstva za kvalitetan i učinkovit rad.
  • Nagradni bonusi: Našim radnicima nudimo superiornu bonusnu strukturu koja može sezati čak do 50% dodatne vrijednosti na osnovnu platu svakog mjeseca.
  • Stručna obuka: Naš profesionalni i iskusni tim obezbjeđuje temeljitu obuku svim novim članovima, omogućavajući im da steknu sve potrebne vještine za rad.
  • Ugodna timska atmosfera: Vjerujemo da je sreća i zadovoljstvo zaposlenika ključ uspješnog poslovanja. Stoga je naš fokus na kreiranju prijateljskog i podržavajućeg okruženja.

Za sve dodatne informacije i prijavu, možete nas kontaktirati na broj 062 844 084 ili putem e-maila na posao@europe.com.

Ne propustite priliku da postanete dio Žeks Doner obitelji, gdje vrhunski kvalitet i timski duh vode glavnu riječ.