Žeks doner na Ilidži

Sutra će Ilidža postati domaćinom novog kulinarskog dragulja grada, jer se u ovom prelijepom naselju otvara ni manje ni više nego – ŽEKS DONER! Očekivan s istim uzbuđenjem kao i u svakom drugom gradu gdje je otvoren, ovaj restoran obećava postati novi gastronomski hit.

Svima nam je poznato da svaki ŽEKS DONER koji otvori svoja vrata postaje prava senzacija. Njihova izvanredna ponuda, kombinacija tradicionalnih recepata sa donerom i modernog pristupa, osvojila je srca mnogih gurmana. Očekuje se da će i ova lokacija pratiti isti trend, s obzirom na dosadašnju tradiciju ovog branda.

Poznato je da je svaki ŽEKS DONER, bez obzira na lokaciju, postao pravo okupljalište kako lokalnog stanovništva tako i turista, nudeći im nezaboravno gastronomsko iskustvo. Stoga, nije ni čudo što se predviđa da će se i ova filijala u Ilidži brzo popeti na vrh liste najposjećenijih mjesta u cijelom lancu.

Svi ljubitelji dobrog zalogaja s nestrpljenjem iščekuju otvaranje ŽEKS DONER-a. Očekuje se gužva i veselo druženje uz ukusne obroke, pa ako ste u blizini, ne propustite priliku da postanete dio ovog gastronomskog spektakla. S obzirom na sve epitete koje ŽEKS DONER već nosi s ponosom, nema sumnje da će i ova lokacija postati omiljena destinacija mnogima!