Žeks doner na Drveniji

Sarajevo, biser Bosne i Hercegovine, s ponosom dočekuje najnoviju poslovnicu Žeks Donera na Drveniji – jednom od najprometnijih dijelova grada. Nakon velikog uspjeha i otvaranja brojnih poslovnica diljem zemlje, Žeks Doner je stigao i u srce lijeve strane Sarajeva, donoseći sa sobom bogatstvo okusa i kulinarsku virtuoznost.

Ova nova oaza okusa pružit će nezaboravno gastronomsko iskustvo svim ljubiteljima brze hrane, a posebno onima koji cijene vrhunski pripremljen doner. Drvenija, poznata po svojoj živopisnoj atmosferi i vitalnosti, postaje domaćin ovog izvanrednog mjesta gdje se tradicija i inovacija spajaju u jedinstvenom spoju.

Na dan otvaranja planirani su poklon paketi za posjetioce i veliko iznenadjenje za mnoge stalne kupce koji posjete novootvoreni objekat.

Sarajevo, već prepuno raznolikih gastronomskih ponuda, sada je obogaćeno još jednim biserom na “memli strani”. Ekipi iz Žeksa želimo sretan rad i uspješno širenje okusa u srcu Sarajeva. Neka nova poslovnica na Drveniji bude mjesto gdje se spajaju zadovoljstvo nepca i uživanje u vrhunskim specijalitetima.

Žeks Doner nije samo fast food, već pravo gastronomsko iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Dobrodošli u Žeks Doner na Drveniji – mjesto gdje se susreću tradicija, inovacija i pravo uživanje u hrani!