Zanimljiva konferencija TMRW u Beogradu u maju

TMRW je najveći tehnološki događaj u nastajanju u Evropi koji okuplja 40.000+ ličnih i online učesnika i 100+ govornika kako bi se fokusirali na najzanimljivije trendove u UMJEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI, BLOCKCHAIN-u, METAVERSE & GAMING.

Upoznajte stručnjake, investitore i poslovne programere web3 svijeta, slušajte njihove ideje i proširite svoje iskustvo!

INOVIRAJMO BUDUĆNOST zajedno u Beogradu od 12. do 14. maja 2023.!

Zakoračite u svet blokčejna, metaversa, gejminga, veštačke intelifencije i kriptovaluta

 

Nakon spektakularnog debija u Dubaiju pred više od 12 hiljada učesnika, najveći tehnološki događaj u Evropi i šire, a  brend iz Srbije – Tomorrow Konferencija – zakazuje događaj udruženim snagama sa Skymusic Entertainment kompanijom za preko 10 hiljada ljubitelja blokčejna i vještačke inteligencije od 12. do 14. maja 2023. godine u Štark Areni.

Tomorrow konferencija, najveći tehnološki događaj u Evropi, održala je svoje revolucionarno debitantsko izdanje u Dubaiju. Više od 2.000 posjetilaca i 10.000 onlajn gledalaca iz cjelog svijeta uživalo je u izvanrednom konferencijskom programu, sa umrežavanjem, VIP večerama i zabavama, od 8. do 10. februara 2023. u Dubai Festival City-u. Konferencija je ugostila preko 80 međunarodno priznatih lidera iz industrije koji su na binama sa najmodernijom produkcijom pričali o najnovijim trendovima iz disruptivnih tehnologija kao što su razvoj blokčejna, upotreba NFT-a, budućnost Metaverse-a i Web3, veštačka inteligencija (AI) i još mnogo toga.

 

Cijene karatai više informacija možete pronaći na ovom linku:

tmrw conference