Van Gogh na Skenderiji

Večeras su sjajne nastupe na Live Stage Festivalu na Skenderijskom platou održali grupa Van Gogh, Neno Belan i drugi, donoseći radost brojnoj publici. Pored njih, svoje koncerte su održali Emir & Frozen camels, Bruhuuhu, i Radno vrijeme.

Zvonimir Đukić Đule, član benda Van Gogh, izrazio je svoje zadovoljstvo prije koncerta: “Sarajevo je prepuno događanja i atmosfera je izuzetno pozitivna. Ove godine broj koncerata je bez presedana, nikad ranije nije bilo ovako bogat program. Ovo izgleda zaista fenomenalno. Večeras smo na Live Stageu i sretni smo što dijelimo binu s našim kolegama. Festival je postao tradicionalni događaj i raduje me što se rokenrol kultura njeguje”, rekao je.

Koncerti bendova kao što su S.A.R.S., Električni orgazam, Negative, No color, Nervni slom, Metalni radnici i Nindže iz Haustora očekuju vas danas od 20 sati.

Festival je omogućen zahvaljujući podršci Turističke zajednice KS (Visit Sarajevo), Ministarstva kulture i sporta KS, Gradske uprave Grada Sarajeva, Općine Centar te mnogobrojnih sponzora i medijskih partnera, te je ulaz i ove godine besplatan.