ŠTRUDLA FEST

ŠtrudlaFest je nastao kao logičan slijed nakon događanja “Iz Jaškova za svijet… štrudla za Guinnessa” kada je u Jaškovu kraj Ozlja u Zelenom srcu Hrvatske u Karlovačkoj županiji, 6. SEPTEMBRA 2015. izrađena najduža štrudla na svijetu i postavljen Guinnessov rekord od 1479,38 m.

Ove godine, zbog pandemije korona virusa i mjera koje moramo poštivati, ŠtrudlaFest će se održati prema drugačijem konceptu, no neće biti ništa manje zabavnih gastro i kulturnih sadržaja. Restorani diljem Karlovačke županije pripremaju za vas od 4. do 13. septembra sjajnu ponudu štrudli po promotivnim cijenama. Razne okuse slasnih štrudli pronaći ćete naravno i u Jaškovu – selu štrudle. Uz štrudle pripremamo i čitav niz RADIONICA – likovne, gastro, bike… Dolazi nam i ove godine jedinstevni Nikola Faller, 5. septembra napravit će u Jaškovu divovski bicikl od slame – odlična prilika za fotografiranje, štrudle i istraživanje bike rute “Štrudla by bike“!

Ukoliko želite saznati nesto više o ovom festivalu, link je www.strudlafest.com , a ukoliko ves put nanese, obavezno posjetite ovu slasnu manifestaciju.