Severina na otvaranju Aqua-e

Diskoteka Aqua, nekada najpopularnija i jedna od najboljih u BiH i šire, ponovno otvara svoja vrata za posjetioce i ljubitelje vrhunskog provoda i nezaboravne zabave.

Sa ekskluzivnim uređenjem, modernim konceptom rada i poslovanja te vrhunskom uslugom, Aqua vraća sjaj noćnog života u Sarajevu.

U želji da obogati ponudu noćnog života grada Sarajeva, Aqua je prepoznala potencijal prostora nekada kultne diskoteke. Club & spa Aqua donosi novi koncept zabave koji, uz zabavni program s naglaskom na muziku uživo domaćih i regionalnih izvođača, također nudi bogatu spa uslugu. Ovaj klub nije samo namijenjen lokalnoj publici, već i mnogobrojnim turistima koji su uskraćeni za noćni provod u našem gradu. Otvorenjem ovakvog kluba, obogatit ćemo važan segment ponude koji svaki glavni grad kao turistička destinacija treba imati. Interijer objekta uređen je po najvišim standardima i podsjeća na najpopularnije klubove svijeta, istakli su iz Aqua-e.

Club & spa Aqua predstavlja potpuno osvježenje na sarajevskoj klupskoj sceni. Sa dvije etaže i kapacitetom od preko 3.000 ljudi, Aqua će zasigurno postati najposjećeniji i najveći klub u BiH.

Veliko otvorenje club & spa Aqua zakazano je za 15. juli 2023. godine, uz nastup jedne od najvećih zvijezda balkanske glazbene scene – Severine. Ljetna sezona bit će obilježena nastupima najpopularnijih glazbenih imena.