Seve u Aqua-i

Severina sinoć zablistala na otvorenju čuvene diskoteke Aqua u Sarajevu

Splitska pjevačica Severina sinoć je oduševila posjetitelje otvorenja legendarnog kluba Aqua u Sarajevu, pružajući im nezaboravnu noć svojim izvanrednim nastupom.

Nakon više od 10 godina zatvaranja, jedan od najboljih klubova u Bosni i Hercegovini – Aqua, ponovno je otvorio svoja vrata za sve ljubitelje dobre zabave. Organizatori su za ovu posebnu priliku odlučili dovesti Severinu.

Severina je večeras započela sezonu vrhunskih nastupa, a publika je imala privilegiju da uživa u nekim od njenih najvećih hitova, kao što su “Dobrodošao u klub”, “Ko me tjero”, “Brad Pitt”, “Otrove”, “Italiana”, “Tarapana”, “Uzbuna” i mnoge druge.

Njen izvanredan vokal i atraktivni i energični nastup ostavili su posjetitelje bez daha. Njene pjesme odzvanjale su dvoranom dok su je svi zajedno pjevali, a Severina je još jednom potvrdila svoj status jedne od najvećih glazbenih zvijezda na Balkanu.

Važno je napomenuti da je poznata diskoteka sada preimenovana u Club & Spa Aqua, te može primiti čak 3.000 ljudi.

Organizatori su istakli da su uz muzički program željeli pružiti novi koncept zabave, koji je namijenjen svima onima koji su dugo bili uskraćeni za noćne izlaske u Sarajevu.