Robert Dacešin i 100.000 nas na You Tube-u

Robert Dacešin došao do 100 hiljada pretplatnika na YouTubeu i ovom prilikom mu čestitamo. Naš najpoznatiji travel blogger tom prilikom je rekao :

“Dragi moji ljudi, nakon skoro tri godine konstantnog snimanja, oko 200 videa od oko pola sata iz preko 40 zemalja, mnogo dilema, borbi, stresa, problema sa backupom materijala, dva srušena drona, snimanja po favelama, džunglama i gradovima, ali prije svega tokom tri ubjedljivo najljepše godine mog života tokom kojih sam pronašao posao koji volim više od svega na svijetu, tu smo. Tek prije neki dan kada mi je od YouTuba stigao Silver Play Button, suze su same krenule. One od sreće, jer ne mogu vam opisati koliko sam ponosan na ljude koje sam okupio oko sebe i sa kojima ovu priču planiramo još dugo graditi”.

“Uz to, ovaj posao mi je dokazao da su jedine granice koje čovjek ima one u njegov glavi i da šta god želiš postići u životu, možeš ako se tome posvetiš. Ako istraješ, učiš, radiš i svaki dan se posvetiš misiji da budeš najbolja verzija sebe. Do prije tri godine, nisam znao gotovo ništa o snimanju i montaži, a sada živim od videa. Živim od posla kojeg najviše volim i imam svu slobodu svijeta da kreiram sadržaj onako kako ja želim i promovišem vrijednosti u koje istinski vjerujem i nema ništa bolje od toga”

“Odlučio sam da otvorim poseban kanal za donacije u kojem ćete moći uplatiti neki simboličan iznos na mjesečnom nivou, koji ću ja uložiti u angažovanje još jedne osobe da nam pomogne i da samim tim učini videa kvalitetnijim. Ponekad ćemo angažovati ljude da nam animiraju određene sekvence u videima kako bi ona izgledala ljepše, ponekad za istraživanje tema ili prevođenje na lokaciji, ali sve sa ciljem da svaki video bude bolji od prethodnog, jer je to jedino što ja želim. Ja sam svoj život posvetio ovom i kad nešto radim, hoću da bude najbolje što može”- rekao je Robert. Čestitke u ime redakcije INFOBAR-a.