PROFESOR BOŠKOVIĆ NA ODMORU OD PREDAVANJA

Profesor Bošković se odmara na Ugljanu sa prijateljima. Dobili smo informaciju da se pravila i pizza, pa za našeg dragog saradnika i prijatelj, evo izvrstan recept za tijesto za fantastičnu pizzu.
Recept je vrlo jednostavan, sve što vam treba je grčki jogurt, brašno i prašak za pecivo. Prvo što trebate napraviti je odrediti koliko vam je potrebno sastojaka te prema tome ćete sve mjeriti. Znači ako ćete uzeti 250 grama grčkog jogurta, dodat ćete 250 grama brašna i jedan prašak za pecivo. Sastojke prvo pomiješajte u posudi, a zatim lagano umijesite na kuhinjskoj podlozi dok vam tijesto ne postane elastično i glatko. Ako radite pizzu, samo dodajte dodatke za pizzu i pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva Celzijusa. Ako ćete raditi peciva, prvo ih 20 minuta pecite na 190 stepeni Celzijusa te zatim pet minuta pecite na 230 stepeni Celzijusa. Ovaj recept postao je popularan na društvenim mrežama jer se sastoji od grčkog jogurta, što znači da ima jako malo masnoće i kalorija. Također su ljudi postali i jako kreativni s ovim receptom te ga koriste čak i za rolice od cimeta i pite od jabuka. Ovo je idealno vrijeme za isprobavanje ovog tijesta i različitih recepata za koje služi.

Sastojci na samoj pizzi, naravno, idu po vašem izboru. Vjerujemo da še profesor Bošković izabrati neku morsku opciju.

Za one koji ne znaju, Miljenko Bošković je specijalist za ljudske resurse,  vrhunski poslovni konzultant. Profesor je često i saradnik našeg portala. Diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, specijalizirao Diploma in management na poslijediplomskom studiju na Zagrebačkoj poslovnoj školi te završio MBA na Management Akademie Muenchen.


Ima preko 30 godina iskustva na različitim menadžerskim i edukacijskim poslovima i pozicijama u Hrvatskoj i regiji.Posljednjih godina, vrlo popularan u svom poslu na prostoru Bosne i Hercegovine. Bio je zamjenik direktora Večernjeg lista te član Uprave i CEO u Lovranskim vilama, Marimpexu, Auto Zubaku i drugim značajnim kompanijama.
Iza njega je više od 1300 održanih seminara za mnoge vodeće tvrtke u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i BiH kao što su Agrokor, INA, IBM, DM, PBZ, ZaBa – UniCredit, Splitska banka, Hypo Alpe Adria Bank – Adiko, RBA, HNB, McDonalds, Siemens, Ericsson, Metro, Gazprom, Liječnička i ljekarnička komora, Audi, Citroen, Medika, Pliva, Hemofarm, VIP, Gavrilović, PIK, Allianz, Grawe, Wiener osiguranje, TDR, Maistra, Europa Press Holding, Večernji list, NP Krka, Grad Umag i Jastrebarsko, Medicinski fakultet itd.).
Objavio je knjige „Uspješan timski rad pomoću tipologije članova tima“ te „Menadžment ciljeva i vremena“, autor je prvog vremenskog planera „Kairos system“ u regiji te je napisao velik broj stručnih radova koji su objavljeni u Večernjem listu, Moj posao.hr, Marketing u praksi, magazinu Propro, Jet Set magazinu i mnogim drugim. Autor je prvog team buildinga u regiji za Zagrebačku banku (UniCredit) 1984.