Portal za iznajmljivanje vila

My Luxoria, agencija iz Hrvatske koja je jedan od vodećih aktera na polju iznajmljivanja luksuznih vila i kuća za odmor, lansirala je novi portal za rezervaciju ovih prestižnih objekata pod nazivom Rent Luxury Villas Croatia.

Svoja dugogodišnja znanja i iskustvo stečeno kroz rad, ali i najnoviji trendovi u turizmu i navike putnika, utkani su u izradu ovog novog portala, www.rentluxuryvillascroatia.com, koji obećava poboljšano iskustvo korisnika.

Ovim korakom, My Luxoria agencija je omogućila veću vidljivost za više od 700 luksuznih vila koje se nalaze u njihovoj ponudi, čime su povećali šanse za njihovim rezervacijama. Na taj način, My Luxoria je učvrstila i dodatno ojačala svoj položaj na tržištu.

Rezervacija luksuznih vila u Hrvatskoj sada je još brža i jednostavnija zahvaljujući intuitivnoj web stranici s lakom navigacijom. Kroz funkciju pretrage na stranici Rent Luxury Villas Croatia, korisnici mogu brzo filtrirati rezultate prema svojim preferencijama, kao što su lokacija, sadržaji i cjenovni raspon.

Popis vila na stranici sadrži detaljne informacije, uključujući slike visoke rezolucije, detaljne opise i kalendar dostupnosti. Proces rezervacije je jednostavan i intuitivan, pružajući korisnicima sigurne opcije plaćanja i lagan pristup korisničkoj podršci.

Trend iznajmljivanja luksuznih vila u Hrvatskoj u skladu je sa globalnom orijentacijom prema jedinstvenim, personaliziranim iskustvima putovanja koja putnicima pružaju priliku da se upuste u lokalnu kulturu, uživaju u prirodnim ljepotama zemlje i dožive autentičnije i osobnije iskustvo odmora.

Predviđanja ukazuju na to da će globalni sektor iznajmljivanja luksuznih vila do 2031. godine zabilježiti rast od 13,1% u odnosu na 2021. Ovaj globalni trend rasta trebao bi dodatno utjecati na tržište iznajmljivanja luksuznih kuća za odmor i u Hrvatskoj.

Ankica Ćaleta, vlasnica i direktorica agencije My Luxoria, ističe važnost novog web-portala u ovoj pozitivnoj globalnoj klimi. “Portal, koji sadrži sve što smo naučili kroz dosadašnje poslovanje, znači bolju popunjenost vila koje nudimo”, izjavila je.

My Luxoria je jedna od tri turističke agencije u Hrvatskoj koja se bavi isključivo iznajmljivanjem vila s bazenima. Njihova misija je kontinuirano pozicioniranje Hrvatske kao jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija kroz razumijevanje potreba potrošača i praćenje trendova. U tom smjeru, My Luxoria ulaže i nastavit će ulagati značajna financijska sredstva za povećanje globalne vidljivosti brenda na pretraživačima i medijima, kao i u edukaciju svih onih koji se bave ili će se baviti turizmom.