ODMOR U LUKSUZNOJ KUĆICI NA DRVETU?

Ukoliko vam odmor u luksuznoj kućici na drvetu zvuči kao savršeni plan, imamo pravu ponudu za vas…

Piter Pihler, cijenjeni milanski arhitekta, dizajnirao je rakošno odmaralište u upravo ovom stilu, u Zapadnoj Virdžiniji, u Sjedinjenim Američkim državama. Sa otvaranjem koje je planirano za iduću godinu, ova eco-friendly destinacija nastala je kao djelo Pihlerovog istomenog studija, a izgleda zaista veličanstveno, baš poput svog prirodnog okruženja.

Skup kućica na drvetu će biti raširen preko stotine hektara zelenih pejzaža, sa pogledom na idilično Doson jezero i epski planinski pejzaž.

Svaka kućica na drvetu će dobiti modernu, dijamantski oblikovanu siluetu, praćenu oštrim linijama, što će biti u idealnoj jukstapoziciji sa zelenilom koje ih okružuje. Daleko od običnih kućica na drvetu, ova zdanja će biti ispunjena luksuzom i ponudiće svojim gostima dvospratni raspored prostora. U donjem nivo će se nalaziti mali kutak za čitanje i loža, dok se gornji sprat sastoji od spavaće sobe i malog kupatila. Kao što je očekivano, kućice će dobiti raskošne komade nameštaja, zajedno sa prozorima od poda do plafona. Povrh svega toga, svaka struktura će biti konstruisana upotrebom lokalno dobavljenih, održivih materijala, kako bi odgovorila na Living Building izazov.

Osim kućica na drvetu, ekološki resort će sadržati i centar za organizovanje događaja, obrazovne radionice, veliki program posvećen vizuelnim umjetnostima i performansima, kao i brojne wellness ponude.