Odlična tortilja u restoranu “Kort” marketa u Istočnom Sarajevu

Trgovački lanac Kort poznat je po svojim prodavnicama, ali to nije sve što nudi. U okviru njihovih poslovnih objekata često se nalaze i restorani, nudeći tako kupcima mogućnost za odmor i jelo nakon kupovine.

Ovi restorani nude raznovrsnu ponudu jela, od brze hrane do finih specijaliteta. Bez obzira da li tražite mjesto za brzi obrok tokom pauze za ručak ili želite uživati u dugom jelu nakon dana provedenog u kupovini, restorani u sklopu Kort prodajnih centara mogu zadovoljiti vaše potrebe.

Mnogi od ovih restorana nude i posebne ponude i popuste za kupce koji posjećuju prodavnice u sklopu centra. Tako možete uštedjeti ne samo na svojim kupovinama, nego i na obrocima.

Pored toga, ovi restorani pružaju prijatno okruženje za odmor od gužve trgovačkog centra. Bez obzira da li želite sjesti i opustiti se uz kafu, uživati u obroku sa porodicom ili s prijateljima, restorani u sklopu Kort prodajnih centara nude mjesto gdje se možete opustiti i uživati.

Dakle, sljedeći put kada posjetite Kort prodajni centar, ne zaboravite iskoristiti priliku i posjetiti njihove restorane. Možda ćete otkriti svoje novo omiljeno mjesto za jelo.

Izvrsne preporuke bi smo dali za novi Kort market, tačnije restoran u sklopu marketa u Ive Andrića 3, u Istočnom Sarajevu za jela koja pripremaju sa puno ljubavi, ali naročitio izdvajamo Tortilju sa piletinom. Pripremljena sa povrćem i piletinom, marinirano u slatko slanom sosu, uz umjeren dodatak balzamika, daje odličan birani ukus ovog jela, tačno onako kako bi trebalo biti nakon kupovine u marketu, uz pauzu za kafu i užinu koju će te pamtiti. Ljubazno osoblje, ambijent koji još miriše na novo” i dobro iznivelisana temperatura u objektu, u ovim ljetnim danima, daju nnam za obavezu da pohvalimo trud i odlične karakteristike kako hrane tako i usluge. Preporučujemo da posjetite, i druga jela nisu ništa lošija, a svakako čestitke menadžmentu na odličnom radu i kvaliteti objekta.