O NAMA

Prva registracija domene INFOBAR.BA odnosno INFOBAR.CO.BA je nastala davne 2000 godine i to je tada bio prvi internet magazin u BiH. Tokom godina portal je postao poznat po galerijama slika koje su predstavljale poslovnu i ugostiteljsku ponudu u zemlji, s vremenom je postao mjesto okupljanja mladih, a razvojem rubrika vrlo poznat po izboru djevojke dana ili najposjecenijeg objekta  u BiH.

Konceptualno se portal sirio, povecavao rubrike i broj zaposlenih, dostizao sam vrh posjecenosti gdje je uz tadasnji Sarajevo-x.com (sada Klix.ba) ,  Autopijacu.ba i Dernek.ba bio jedan od pionira interneta u nasoj zemlji.

Katalog objekata je bila lokacija za prezentaciju najaktuelnijih ugostiteljskih lokacija u Sarajevu, Banjoj Luci, Bihacu, Bijeljini, Tuzli , Mostaru.

Veliki broj sponzora, njih oko 600 je bilo dio reklamnih kampanja u proteklih gotovo 20 godina postojanja.

Kolicine megabajta, fotografija, tekstova bi bilo tesko izbrojati, saradnja sa svim portalima u regionu je bila ocekivana posljedica popularnosti, a projekti koji su nastali kroz sam portal su dio stalnih ideja tima koji je stvarao mjesto nase mladosti.

Nakon godina u kojima ste na Forumu INFOBAR.BA trazili odgovore za mnoge nedoumice u Vasem zivotu, nakon mnogo INFOBAR.BA partyja koje sto tih godina organizovali tokom ljeta i zime za Vas, doslo je vrijeme da primjetimo da je doslo neko novo doba.

Reaktivacijom i redesignom 2019e smo osvjezili staru slavu i krenuli u novu etapu vaseg omiljenog portala.Budite dio tima. Javite nam se, radujemo se  Vasoj podrsci.