Nekadašnja miss Jugoslavije je prava sultanija

Sada 44-godišnja Jelena Bin Drai, nekadašnja Miss Jugoslavije, bila je jedna od najpopularnijih manekenki iz ovog regiona. Kasnije se udala za šeika Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procjenjuje na dvije milijarde dolara.

Godinu dana nakon što je proglašena za Miss, Jelena je započela karijeru u Milanu, a 2001. otišla je u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Iako je tokom godina bila suočena s brojnim glasinama, uključujući i one o tome da živi u haremu sa Saidovim ostalim suprugama, bivša Miss je sada uspješna poduzetnica za regionalne medije.

“Iskreno rečeno, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao na mene, ne bih stigla daleko. Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena, tako da ga ne moram svaki dan trpiti i gledati u ovoj pandemiji”, rekla je Jelena.

Na svom Instagram profilu, Jelena ne otkriva puno o privatnom životu i ne objavljuje često fotografije sa svojom djecom, iako je u nekoliko navrata podijelila nekoliko fotografija svojih potomaka.