NAJBOLJI HOTELI SVIJETA ZA OVU GODINU

Ako je jedna od najvažnijih stavki savršenog godišnjeg odmora za vas hotel u kom odsjedate, onda znate da su vam na raspolaganju brojne opcije…

Ipak, ponekad nije dobra stvar imati previše širom otvorenih vrata, jer na neki način moramo suziti izbore i odabrati one naizgled najbolje varijante. Ali, kako odlučiti šta je najbolje, kada u današnje vrijeme, hoteli praktično u svojoj osnovnoj varijanti nude pogodnosti koje su nekada bile mnogima nedostižne, opisane kao premijum opcije i nešto zaista posebno? Pa, tu na scenu stupa godišnja lista najboljih hotela koju kreira Conde Nast Traveller. Kao dio svoje 32. Readers’ Choice dodele nagrada, luksuzni magazin je uknjižio iskustva putnika i njihove uspomene, kako bi nama ponudili najbolje od najboljih.

Njihova lista je uređena uz pomoć mišljenja 600.000 glasača, a sadrži recenzije za preko 10.000 hotela iz čitavog svijeta. Evropa je svakako apsolutni pobjednik liste sa većinom hotela na svojoj teritoriji, dok SAD i Azija, a posebno Indija, polako ali sigurno osvajaju tržište.

U našoj galeriji možete pogledati top deset listu koja će vas vjerovatno inspirisati kada budete planirali iduće putovanje.

10. Rosewood Luang Prabang- Laos

9. Beau-Rivage Palace – Švajcarska

8. Monastero Santa Rosa Hotel & Spa – Italija

7. Rambagh Palace – Indija

6. Royal Mansour Marrakech – Maroko

5. Four Seasons Hotel at the Surf Club – Florida, SAD

4. 1 Hotel West Hollywood – Kalifornija, SAD

3. Taj Lake Palace- Indija

2. Baur au Lac- Švajcarska

1. SLS Hotel Beverly Hills – Kalifornija, SAD