MERYL STREEP U NOVOM FILMU STEVENA SODERBERGHA “LET THEM ALL TALK”

HBO Max nas je počastio objavom prvog službenog trailera za novi film Stevena Soderbergha Let Them All Talk.

Prvi kadrovi daju pogled na zvijezde filma Meryl Streep, Dianne Wiest, Candice Bergen, Lucasa Hedgesa i Gemmu Chan, koji imaju glavne uloge u filmu čiji se izlazak očekuje već ovoga decembra.

Let Them All Talk prati poznatu autoricu (Streep), koja se nalazi na putovanju sa svoje dvije prijateljice (Wiest i Bergen). S njima je i autoričin nećak (Hedges), koji uskoro postane dio drame koja se odvija između tri prijateljice. Na putovanju je i autoričina agentica (Chan), koja silom želi otkriti što se događa s autoricom i njenim novim romanom na kojem radi.

Film se temelji na scenariju Deborah Eisenberg, koji je glumcima više koristio kao smjernica za razvoj priče. U nedavnom razgovoru s novinarima tri su glavne glumice otkrile kako je većina filma improvizirana. “Dali su nam okvirnu situaciju tako da smo znali gdje trebamo završiti. Ali nam nisu otkrili kako do tamo doći.”, otkrila je Streep.

Kako su se zvijezde filma snašle u improviziranim dijalozima, otkrit ćemo 10. decembra kada film Let Them All Talk stigne na HBO Max.