Merlin sa koncertima u Beogradu

Sarajevski muzički maestro Dino Merlin prodaje ulaznice za beogradske koncerte kao alva. Bez ijednog plakata, bez ikakvog posebnog reklamiranja osim najave datuma nastupa na društvenim platformama i medijskim izvorima, uspio je rasprodati tri predstave u beogradskoj Štark Areni i dodati još jedan termin.

Muzičar iz Bosne i Hercegovine, tokom pet dana krajem novembra, održaće čak četiri nastupa u Štark Areni. Za sve koji nisu uspjeli na vrijeme kupiti ulaznice, objavljen je i dodatni, četvrti koncert, koji će se održati već 22. novembra. Karte će biti dostupne za kupovinu od petka, 4. augusta, preko web stranice tickets.rs i njihove prodajne mreže, kao i na prodajnim mjestima poput Štark Arene, TC Rajićeva i Doma omladine.

Merlinov uspjeh na blagajnama je definitivan pokazatelj uspješnosti u svijetu zabavne industrije. Nakon četiri desetljeća karijere, Dino Merlin kontinuirano potvrđuje svoju poziciju kao nedodirljive muzičke zvijezde, u skladu sa globalnim trendovima.

Ovo će biti osmi put u Merlinovoj karijeri da je u rekordnom roku rasprodao najveću beogradsku arenu. Kada je najavio drugi koncert u Beogradu, veliki broj obožavatelja odmah je krenuo u kupovinu ulaznica, što je rezultiralo dugim redovima ispred prodajnih mjesta.