Lude noći sa Acom

Aco Pejović, jedan od najpoznatijih i najtraženijih pjevača u regionu, sprema se da razbije sve rekorde svojim spektakularnim koncertima ovog ljeta! Nakon fenomenalne muzike koju je izveo u filmu “Toma”, Aco Pejović je postao nezaustavljiv u svom usponu ka vrhu muzičke scene. A sada, ljeto donosi nove ljubavi uz očaravajući glas ovog talentovanog umetnika!

Juna 27., svi putevi vode u Banju Luku, tačnije na prelepi Kastel, gde će se održati koncert koji će ostaviti sve prisutne bez daha. Aco Pejović će uzeti scenu kao svoje carstvo i sa svojim neverovatnim nastupom proširiti sve granice emocija. Svi oni koji su doživeli njegove prethodne koncerte znaju da je Aco pravi majstor u stvaranju atmosfere ispunjene ljubavlju, strašću i energijom.

Narednog dana, 28. juna, sve će biti spremno za još jednu nezaboravnu noć, ovaj put u Brčkom. Aco Pejović će u gradu koji ga obožava doneti magiju svojim glasom i neodoljivom harizmom. Imaćete priliku da uživate u njegovim najvećim hitovima, ali i da čujete neke nove pesme koje će vas osvojiti na prvi zvuk.

Ljeto je doba kada sve izgleda moguće, a Aco Pejović je taj koji će vam pomoći da osetite snagu ljubavi i strasti. Njegove pesme su putokaz ka sreći, a njegov glas vas prenosi na neko drugo mesto, gde su sve brige zaboravljene.

Stoga, pripremite se za nevjerovatno iskustvo! Aco Pejović će vas provesti kroz vrtlog emocija i ostaviti vas bez daha. Dođite i uživajte u trenucima koje ćete zauvek pamtiti, uz muziku koja će dirnuti vaša srca. Ovo je ljeto nove ljubavi, ovo je ljeto uz Aca Pejovića!

ORGANIZATOR  LUDIH NOĆI  SA ACOM ,KAO I UVIJEK “TRAVEL 4 FUN”