Lepa Brena u Doboju

Najavljujemo 15. jula na Rukometnom stadionu u Doboju nastupiće jedna od najvećih regionalnih estradnih zvijezda – Lepa Brena! Ovo je jedan od najiščekivanijih događaja ovog ljeta i očekuje se da će biti karta više za ovaj spektakl. Lepa Brena je poznata po svojoj izvanrednoj vještini pjevanja i jedinstvenom stilu. Njeni nastupi su živahni i energični, a publika ne može da odoli njenom šarmu i karizmi. Smatra se pravom ikonom Balkanske muzike i jednom od najvećih umjetnica sa ovih prostora.

Svi ljubitelji njenih pjesama su pozvani da se pridruže ovom nezaboravnom koncertu i da zajedno pjevaju njene najveće hitove. Organizatori koncerta, agencija Travel 4 Fun iz Banja Luke, obećavaju nezaboravnu noć uz neke od najpoznatijih pjesama Lepe Brene, poput “Jugoslovenka” ili “Udji slobodno”. Karte za koncert su dostupne na portalu kupikartu.ba, u Konobi “Kastel” u Tesliću, u slastičarni „Magnolija“ u Doboju, kao i u agenciji Travel 4 Fun u Banjaluci.

Nemojte propustiti priliku da budete dio ovog spektakla, jer je Lepa Brena jedna od najvećih umjetnica i sigurni smo da ćete se zabaviti do kasno u noć. Vidimo se na koncertu!