Korpa i Ceger najavili partnerstvo

Dva najveća domaća brenda prepoznatljiva po brzoj dostavi na vrata najavila su udruživanje snaga.

Korpa i Ceger, online servisi koji su za vrlo kratko vrijeme postali dio svakodnevice građana, sinergijom podižu korisničko iskustvo na novi nivo i proširuje ponudu sa preko 1.000 različitih partnera.

Činjenica da je iz udobnosti doma, s posla ili bilo kog drugog mjesta preko mobilnog uređaja ili računara moguće naručivanje restoranske hrane, namirnica i drugih proizvoda, korisnicima platformi za dostavu donosi veliki stepen zadovoljstva, a kada se cijeli proces dešava uz još veću ponudu, u rekordno kratkom roku, na još jednostavniji način i uz potpuno sigurne platne servise, zadovoljstvo postaje još veće. Partnerstvo “plavih” i “narandžastih”, dva prepoznatljiva domaća brenda, za cilj ima upravo to, kvalitetniju i još bržu uslugu za sve svoje korisnike.

Prema najavama menadžmenta Korpe i Cegera, udruženje brendova biće ostvareno na način da će se ponuda Korpa i Ceger aplikacije objediniti kao i ponuda partnera oba brenda, dok će ostatak dostavnog procesa biti intuitivan i jednostavan kao i do sada.

Iz oba menadžmenta kažu da je cilj sinergije bolje korisničko iskustvo, proširenje ponude i kvaliteta usluga, strateško pozicioniranje kao i jačanje domaćih potencijala, te zajednička stečena iskustva pretočena u objedinjenu i sveobuhvatnu ponudu i podršku prema svim korisnicima, partnerima i saradnicima.

”Zajedno smo odlučili da za bolje korisničko iskustvo koristimo Korpinu tehnologiju u vidu platforme, te logističko iskustvo i kurirsku podršku Cegera. Udruživanjem snaga i resursa otvaramo mogućnosti za unapređenje svakog segmenta već kompleksne logistike i mreže partnera i saradnika, a u konačnici to znači brža i kvalitetnija dostava, šira ponuda, te više promocija i benefita za krajnje korisnike kao i naše partnere”, objasnili su sada već partneri Korpa i Ceger.

Kupovina i dostava restoranske hrane, namirnica iz marketa ili drugih proizvoda dostupne su svakodnevno putem mobilnih ili web aplikacija, uz mogućnost korištenja interaktivne mape za praćenje dostave i kurira na mapi u realnom vremenu, kao i gotovinskog i kartičnog online plaćanja, na brz i potpuno siguran način, u svega nekoliko klikova.

Korpa i Ceger će svoje usluge pružati u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Zenici, Tuzli, Doboju, Bijeljini, Prijedoru, Brčkom, Tešnju, Jelahu, sa tendencijom širenja na druge gradove.

Za više informacija o Korpi i Cegeru posjetite web stranice kao i profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.