Kombinacije Davida Beckhama kao inspiracija

Najpoznatiji britanski fudbaler, David Beckham, se jako brzo proslavio kao i najbolje obučen sportista, a tu titulu je zadržao sve do danas bez obzira na završetak fudbalske karijere.

Njegov stil, zajedno sa suprugom Victoriom Beckham, se razvijao kroz godine, te iako su oboje imali nekih ne tako slavnih odjevnih kombinacija, prepoznatljivi su kao najstylish slavni par.

 

Kada govorimo o stilu Davida Beckhama, sigurno ga većina nas zamisli u svečanim kombinacijama, za koje najčešće bira klasična odijela. Odijelo na muškarcu, naravno nije ništa novo, međutim ono što izdvaja Davida od ostalih muškaraca je pažljivo biran kroj odijela koji mu uvijek savršena odgovara, te zbog toga uvijek izgleda uglađeno i sofisticirano.

Kada govorimo o njegovim ležernim, svakodnevnim kombinacijama, obradovat će vas činjenica da uvijek bira bazične komade, koji savršeno odgovaraju veličinom i stilom njegovoj figuri. U off duty situacijama, obično ga viđamo u jeans hlačama i kožnoj jakni, te chino hlačama i jeans ili kariranim košuljama.