Jennifer Lopez slavi 54 rodjendan

Hearst Magazines i Yahoo imaju mogućnost da ostvare prihod ili proviziju od određenih stavki povezanih u ovom tekstu.

Ikonica popa, Jennifer Lopez, cijeli je mjesec srpanj posvetila proslavi svog 54. rođendana, uključujući ples na stolovima i poziranje u kupaćim kostimima, kako pokazuju njeni nedavni Instagram postovi. “Cijeli mjesec je moje rođendansko raspoloženje. Uvijek je dobar dan kada Lola dođe igrati… #NaJLo: Rođendansko izdanje dolazi uskoro,” napisala je, aludirajući na nadolazeće detalje zabave koji će biti prikazani u njenom newsletteru, Na JLo.

Na glavnoj slici karusela, J.Lo je uhvaćena kako pleše na vrhu elegantno dekoriranog stola u metalik haljini, okružena prijateljima punim energije. Dodatne slike prikazuju je kako pozira u haljini otvorenih leđa s pićem u ruci, a zatim mjenja outfit za crni kupaći kostim i fedoru.

JLo, poznata po svom bezvremenskom izgledu i energiji, čak je razvila liniju za njegu kože, JLo Beauty, kako bi svoj izgled podijelila s obožavateljima. Unatoč tome što proizvodi bazirani na maslinovom ulju i peptidima igraju ulogu u očuvanju njenog izgleda, njenu vitalnost održava i njena pozitivna filozofija i životni entuzijazam.

U svom drugom postu, pripremala se za proslavu obučena u svileni ogrtač i bijeli grudnjak. “Spremamo se za slavlje 🎂🎉”, napisala je.

Ali, bez obzira na njen izgled, J.Lo priznaje da ni ona nije imuna na proces starenja. “Kad-tad ću ostariti”, rekla je. “Oni će reći: ‘Izgleda staro!’ Ali, za sada se još držim.” Njen recept za održavanje mladenačkog duha i izgleda? “Uzimam jedan dan po jedan dan, jer je toliko toga”, priznala je. “I trudim se da se ne brinem previše o tome.”

Pridružite se proslavi njenog rođendana i otkrijte tajne njenog sjaja.