Jelena Rozga u Zetri

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Jelena Rozga, donosi svoj nezaboravan nastup pred domaćom publikom u sarajevskoj Zetri. Ova glazbena diva već je osvojila srca ljubitelja muzike u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu, Skoplju i Zadru, a sada će očarati i sarajevsku publiku tokom svoje regionalne turneje “Minut srca mog”.

Svojom vrhunskom izvedbom, nevjerovatnom harizmom i bezvremenim hitovima, Rozga obećava nezaboravnu zabavu. Na repertoaru su njeni veliki singlovi poput “Bižuterija“, “Okus mentola”, “Nirvana”, “Solo igračica”, te mnogi drugi koje je stvorila i dok je bila članica kultne grupe Magazin.

Magazin, čiji je član bila u početku svoje karijere, lansirala je neke od najvećih hitova kao što su “Da li znaš da te ne volim”, “Dani su bez broja”, “Ginem” i mnoge druge, postavivši ih u sam vrh glazbene scene bivše Jugoslavije. Iako je krenula u solo vode 2006. godine, Rozga često na svojim koncertima donosi i nezaboravne melodije iz vremena Magazina.

Jelena nije krila svoje uzbuđenje predstojećim spektaklom, podijelivši na svom Instagram profilu radosnu vijest: “Drago moje Sarajevo, srce mi je puno jer smo napokon dogovorili datum za moj prvi veliki koncert i u Sarajevu u Zetri, u sklopu turneje ‘Minut srca mog’. Vidimo se 02. novembra 2024., riječima ne mogu opisati koliko se radujem, volim vas”.

Uz nezaboravnu glazbenu izvedbu, publika može očekivati i spektakularan scenski doživljaj. Sa zahtjevnom pirotehnikom, vatrenim topovima, atraktivnim kostimima i besprijekornom koreografijom Žige Sotlara, jednog od najboljih koreografa u Evropi, svaka sekunda ovog nastupa bit će pažljivo isplanirana i izvedena.

Jelenini impresivni vokalni dometi zajedno sa spektakularnom produkcijom čine ovaj događaj neizostavnim. Uživajte u muzičkom čaroliji koju donosi Jelena Rozga – rezervišite svoje mjesto za 02. novembar 2024. godine i budite dio nezaboravnog iskustva!