Jelena Karleuša ima liniju kao nikad do sad

Pjevačica Jelena Karleuša oduševljava novim izdanjima dok se priprema za lansiranje svog dugo očekivanog albuma. Nakon kratke pauze sa objavama na Instagramu, gdje je ranije redovno dijelila fotografije, Jelena nas je ponovno počastila vizualima sa nastupa i intimnih trenutaka iz svog doma. Njeni obožavaoci su očarani njenim osvježenim izgledom.

Fotografije pokazuju da se poznata pjevačica dodatno izdefinirala, što se može primijetiti na njenom struku, nogama, ali i licu. “Izgledaš božanstveno, falila si nam”, “Kako si lijepa i vitka”, “Vau, kakva dama”, “Uvijek si zgodna i atraktivna, posebno mi se sviđaš kad si vitka”, “Jasno se vidi da se pripremaš za novi album”, “Kada dostigneš savršenstvo”, samo su neki od komentara obožavaoca.

Inače, Jelena se hrani na bazi voća i povrća, uz konzumiranje velike količine tekućine. Također, naglašava da nikada ne konzumira slatkiše. “Nikada nisam bolesna, a smatram da je zasluga za to moja ishrana bez mesa. Veliki dio moje prehrane čine voće i povrće. Mnogi će biti iznenađeni, ali nikada nisam popila kafu. Dnevno pijem tri litre vode, a slatkiše izbjegavam. Sve to doprinosi mom vitkom izgledu”, kaže Jelena.

Pjevačica je priznala da je tokom teških perioda često pribjegavala hrani kao utjehi, što je rezultiralo povećanjem tjelesne težine. Međutim, uspjela je izgubiti 10 kilograma za dva mjeseca. “Godinama sam zbog stresa prejedala i nabacila nekoliko kilograma. Jednog dana sam se probudila i rekla: ‘Dosta je! Tvoje tijelo nije kanta za smeće.’ Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam se zdravo hraniti. Sada često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva mjeseca izgubila 10 kilograma”, podijelila je Jelena. Njen dan obično započinje sa žitaricama, dok za ručak i večeru preferira povrće i salate. “Kad se probudim, obično doručkujem ovsene pahuljice sa čija sjemenkama ili slane mafine sa tikvicama. Za ručak obično jedem grašak ili boraniju sa povrćem, a tu su i nezaobilazne posne sarmice. Pred spavanje ne uzimam mnogo hrane, tako da večeram potaž od povrća ili neku salatu od kupusa, tikvica, šargarepe i cvekle”, otkrila je.