FRANCUSKA MANIKURA JE POPULARNIJA NEGO IKAD

[csl_display_logo]

Život je prekratak da bismo se zadovoljili dosadnim stvarima. Jedna je od njih i manikura.

Ako ste nijansu laka koju trenutno imate na noktima nosili previše puta, možda je vrijeme za promjene, a ima li boljeg vremena za promjene od početka nove godine?

Ako tražite promjenu kada je u pitanju manikura, opcija s kojom sigurno nećete pogriješiti u 2020. godini jest francuska manikura, klasik koji se vraća na velika vrata. Neki će sigurno reći da francuska manikura nikad nije ni izašla iz mode, međutim sigurno je da posljednjih godina nije bila popularna kao devedesetih i početkom 2000. godine.

Ako ste među onima koji jedva čekaju opet nositi francusku manikuru, dobro je znati da osim klasične, svima poznate opcije koja uključuje nježne nijanse laka i bijeli rub na noktima, ovaj klasik ima cijeli niz novih i modernih varijanti koje će biti popularne u godini pred nama.

Na svojim noktima možete nositi cijelu paletu boja, a tradicionalni bijeli rub mogu zamijeniti tamne nijanse. Konkretno, nijanse s kojima nećete pogriješiti kada je u pitanju rub kreću se sve do crne.

Još jedna popularna opcija jest francuska manikura s dvostrukim polumjesecom koji se nanosi na oba ruba noktiju umjesto samo na vrhove, piše “Zadovoljna.hr”.

Također, nećete pogriješiti ni ako se odlučite za “mikro” francusku manikuru, a koja znači vrlo tanku bijelu liniju na vrhu noktiju, mnogo tanju od uobičajene.

U svakom slučaju, koju god opciju da odaberete, dobro ste odabrali. Francuska manikura vratila se na modne piste i u našu svakodnevnicu.