Del Boj i Rodni više ne pričaju

Dejvida Džejsona i Nikolasa Lindhersta i dan-danas, usprkos svemu, mnogi ne mogu da razdvoje zbog serije u kojoj su se proslavili.

Zvjezde iz i danas mnogima omiljenih „Mućki”, Dejvid Džejson i Nikolas Lindherst, prema navodima stranih medija u potpunosti su prekinuli svoj dugogodišnji prijateljski odnos. Iako su u popularnoj seriji igrali braću, pa kasnije nastavili da se druže iza kamera, čuveni Del Boj i Rodni sada više i ne govore.

Dvojac je poslije snimanja za jednu humanitarnu akciju 2014. godine vremenom sve više gubio kontakt, pa ga na kraju i u potpunosti izgubio, prenosi „Mirror”. Govoreći o njihovom drugarstvu, Džejson je i sam priznao da stvari uopšte više nisu kao prije.

– Kako to da kažem… On je nekako samostalniji. Eto, da se tako izrazim. Samostalniji je nego što je to ranije bio – glasile su njegove riječi, zbog kojih je javnost ostala u šoku.

– Ne viđamo se koliko bih ja možda volio, ali to život – zaključio je on.

Veruje se da se Lindherst povukao kako iz javnog života, tako i društvenog, posle porodične tragedije. Podsetimo, sin Arči mu je preminuo 2020. godine od krvarenja u mozgu izazvanog akutnom limfoblastnom leukemijom.

Dejvid, s druge strane, tuguje i što s drugom više ne sarađuje.

– Mnogo mi to nedostaje. To nije bio posao, više druženje s društvom. Obožavali smo se – pamti on, prenose pomenuti mediji.