Bugojno uskoro dobija “Žeks doner” – omiljeni brend stiže

Ljubitelji “Žeks donera” i svi oni koji su čekali priliku da ga probaju u Bugojnu, imamo sjajne vijesti za vas! Nakon velikog broja upita iz Bugojna, obradovali smo se mogućnosti da najavimo otvaranje nove poslovnice Žeks donera upravo u vašem gradu!

Prevashodno da objavimo: prijave za rad u “Žeks timu” u Bugojnom, možete obaviti na ovom LINKu.

Razgovarajući s direkcijom  “Žeks donera”, otkrili smo da je upravo Bugojno dobilo najviše zahtjeva za otvaranje nove poslovnice. I evo, želja će vam se uskoro ostvariti! Naredne sedmice otvaramo vrata naše nove poslovnice u Bugojnu, koja će, bez sumnje, već prije otvaranja privući redove ljubitelja ovog izvanrednog specijaliteta.

Za sve one koji su već upoznati s neodoljivim okusom “Žeks donera”, ova vijest je dovoljna da ih natjera da s nestrpljenjem čekaju otvaranje poslovnice u Bugojnu. A za one koji se prvi put upoznaju s našim brendom, pripremite se za istinski gastronomski doživljaj koji će zadovoljiti sva vaša nepca!

Izrada naših “Žeks donera” slijedi provjerene recepture i koristi najkvalitetnije sastojke. S ponosom tvrdimo da naši specijaliteti kombiniraju svježinu, sočnost i bogatstvo okusa na jedinstven način, sačinjeni od 36 začina, vrhunski pripremljenih sosova i obilje povrća po izboru kupca. Naš tim stručnjaka pažljivo priprema svaki obrok, nudeći vam visokokvalitetnu hranu užurbanim tempom modernog života.

Ali to nije sve! Pripremili smo i posebnu nagradnu igru na našoj Facebook stranici kako bismo proslavili otvaranje nove poslovnice u Bugojnu. Sretnik koji osvoji nagradu imat će priliku biti prvi koji će probati naše specijalitete u novootvorenoj poslovnici. Sve što trebate učiniti je pratiti našu Facebook stranicu i sudjelovati u nagradnoj igri koja će biti objavljena uskoro.

Naravno, želimo vam pružiti sve informacije koje trebate znati o otvaranju poslovnice u Bugojnu, koja se otvara u srijedu 19.07.2023 god.

Neka vaša čula budu spremna za novo iskustvo “Žeks donera” u Bugojnu! Uskoro ćete moći uživati u jedinstvenim okusima i vrhunskom kvalitetu koji nam je pripremio najtraženiji brend i najveći lanac donera u Bosni i Hercegovini. Pratite našu Facebook stranicu i budite dio velikog otvaranja!