ASI ROOFTOP – SARANDE, ALBANIJA

Ovaj objekat neće ugostiti kokošinjce, jelene ili slične zabave – tako smo preveli sa jedne eminentne stranice o turizmu. Nakon toga smo poslali ekipu i uvjerili se da je usluga i čistoća na visokom nivou. Od nastanka našeg portala prije 20 godina, veliki je broj objekata koje smo ocjenili u njihovoj turističkoj ponudi, kvaliteti usluge, što na početku našeg rada, nismo mislili da će biti tako.

U slučaju da odaberete ovaj objekat, molimo vas da unapred obavestite smeštajni objekat Asi Rooftop Hotel o očekivanom vremenu dolaska. Ukoliko dolazite sa zakašnjenjem , spremni su pomoći i iskazuju visok stepen brige za vaše putovanje do Sarande. Gosti prilikom prijave trebaju pokazati identifikaciju fotografije i kreditnu karticu. Imajte na umu da svi posebni zahtjevi ovise o dostupnosti i mogu se naplaćivati dodatni troškovi.

Inače put do Sarande, najatraktivnijeg gradića u Albaniji za turizam, ima odličan autoput koji je po izlasku iz BiH (kroz Crnu Goru i Albaniju) do zadnjih 30ak km na visokom nivou, kada je cesta zbog planinskog masiva dosta krivudava, ali to vam nece uticati na odmor, izuzev sto će te taj dio malo sporije voziti.

Objekat se pobrinuo da se osoblje pobrine za parking vašeg vozila prilikom dolaska na predvidjeni parking, da vam prtljag smjesti u sobu, pobrine se za osvježenje ukoliko to želite. Makar to bila i samo obična voda, dobiti će te je ispravno rashladjenu u bočicama. Ukoliko se ne snalazite sa valutom , koja je u Albaniji Lek i iznosi ok 60 leka za 1KM, imate u svakom trenutku ljubaznu menadžericu hotela da se pobrine da vam razmjeni novac i to u apoenima kako vi želite. Savjete o najboljim plažama, naravno dobiti će te uz ugodno pojašnjenje i prikaz na karti.

Uopšteno, osim navedenog, u objektu možete računati na:
-Besplatan parking,
-U objektu svuda prisutan WiFi
-Bar s hranom i pićima podrazumjeva i poslugu u sobu
-Usluge recepcije 24-satna usluga

Zajednički prostori – Terasa na krovu sa izvrsnim pogledom, najatraktivniji dio hotela, doručak se poslužuje na ovoj lokaciji i omogućava vam odličan početak dana. Preporučujemo probati Biskvit
Klima uređaj, obiteljske sobe, sobe za nepušače, dio su dodatnih usluga koje tražite po želji

Opremljenost sobe (Ovisno o sobi i sobi)
Klima uređaj, Balkon, Kada ili tuš, Ogrtač, Kupaonica, Pogled na grad, Stalak za odjeću, Stol, Blagovaonica, Trpezarijski stol, Cijela jedinica pristupačna invalidskim kolicima, Izuzetno dugački kreveti (> 2 metra) , TV sa ravnim ekranom, besplatne toaletne potrepštine, sušilo za kosu, tvrdo drvo / parket, grijanje, hipoalergijski, oprema za peglanje, čajna kuhinja, pogled na orijentir, mikrovalna pećnica, minibar, pogled na planinu, garnitura za sjedenje, hladnjak, satelitski kanali, pogled na more, prostor za sjedenje, tuš , Sofa, zvučna izolacija, terasa, toalet, ručnici, TV, gornji katovi dostupni liftom, pogled, usluga buđenja, ormar / ormar

Prihvaćene kreditne kartice
Hotel zadržava pravo unaprijed autorizirati kreditne kartice prije dolaska.

Pravila u hotel
Prijava
od 11:30 sati
Odjava
do 10:00 sati

U svakom slučaju , ukoliko želite vrhunski boravak u Albaniji u Sarande, preporučujemo ovu lokaciju koja zasluženo ima ocjenu 9.2 na Bookingu.