Al Pacino u 82oj ima djevojku od 29

Legendarni 82-godišnji glumac Al Pacino i njegova partnerica, 29-godišnja Noor Alfallah, uskoro će postati roditelji, prema informacijama američkih medija. Noor je trenutno u osmom mjesecu trudnoće.

Informaciju o njihovom budućem potomstvu potvrdio je Pacinov menadžer za TMZ. Par je javnosti objavio svoju romansu u aprilu prethodne godine, a upoznali su se tokom pandemijskog perioda.

Unatoč značajnoj razlici u godinama – čak je i stariji od njenog oca – izvori bliski paru navode kako se odlično slažu i da starosna razlika za njih nije nikakva prepreka. “Ona nije s njim zbog novca; dolazi iz imućne obitelji”, ističe izvor.

Zanimljivo je da je Noor ranije bila u romantičnoj vezi s poznatima poput Micka Jaggera i milijardera Nicole Berggruena. Također, postojale su špekulacije o njenoj vezi s Clintom Eastwoodom, no te informacije nikada nisu bile službeno potvrđene.

Od ranijih veza, Al Pacino ima troje djece. S Jan Tarrant ima kćer Julie, koja sada ima 33 godine. Dok je bio s Beverly D’Angelo, postao je otac blizancima, Antonu i Oliviji, koji danas imaju 22 godine. Zanimljiv je podatak da se ovaj renomirani holivudski veteranglumac nikada nije vjenčao.