Ronaldo i hotel

Engleski virtuoz Harry Kane mesecima je uživao u udobnosti svoje ekskluzivne hotelske sobe, dok je na terenu nastavljao rušiti rekorde. Po svom dolasku u bajkoviti Bayern u avgustu, mladi napadač je privremeno prebival u hotelskom okruženju, da bi tek početkom decembra zauzeo impozantnu vilu koja je nekada bila dom nogometaša Bayerna, Lucasa Hernandeza.

Medijske svetlosti su otkrile da je Kane, u svojoj potrazi za udobnošću, izdvojio zapanjujućih 1,2 miliona eura za hotelski smještaj. No, njegova priča nije bila jedinstvena, jer je slične “luksuzne muke” pretrpeo i Cristiano Ronaldo nakon prelaska u Saudijsku Arabiju. Po dolasku u saudijski Al Nassr u januaru prethodne godine, Ronaldo je rezervisao prostor u jednom od najluksuznijih hotela, Four Seasons, u srcu Rijada. Zanimljivo je napomenuti da je Portugalac rezervisao gotovo celu četvorospratnu palatu hotela za svoju impozantnu pratnju.

Ronaldo je iznajmio čak 17 elegantno uređenih soba, dok je sa svojom porodicom uživao u raskošnom dvospratnom kraljevskom apartmanu. Osim za najbliže, za svoje prijatelje i osiguranje je obezbedio dodatnih 16 soba. Uz bajkovit pogled na užurbani Rijad, Ronaldo je trošio značajna sredstva na svoje privremeno prebivalište. Prema izveštajima britanskih medija, Portugalac je mesečno izdvajao više od 290.000 eura za hotelski smeštaj. Ipak, sa godišnjom platom koja doseže neverovatnih 200 miliona eura, Ronaldo nije imao nikakvih problema da pruži najbolje uslove za sebe i svoju pratnju. No, kako su vremena prolazila, Ronaldo i njegova porodica su prešli u ekskluzivni kompleks sa zagarantovanom privatnošću, gde je gotovo nemoguće prići novoj vili.

Osim ove raskošne vile, Portugalac se ponosi impozantnom kolekcijom nekretnina, uključujući dve u svojoj rodnoj Madeiri, jednu u Torinu, još jednu u Cheshireu iz vremena u Manchester Unitedu, luksuzno odmaralište u Marbelji, te vilu vrednu 20 miliona eura koju je namenio za penzionerske dane u portugalskom odmaralištu Quinta da Marinha. Takođe, Ronaldo poseduje vilu vrednu sedam miliona eura u samom srcu Madrida.