Serija “12 riječi”

Druga sezona kriminalističke serije “12 riječi” snima se u Hercegovini, tačnije na više lokacija u Trebinju.

Prva sezona serije snimala se u Pančevu u Srbiji, a nedavno je ekipa serije bila u potrazi za statistima u Trebinju. Navedeno je da će se snimati na više lokacija u ovom gradu tokom prvih dana aprila.

“12 reči” obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje, stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose. Naziv “12 reči” označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kojem su kriptovalute.

“Kriminalistička drama ’12 reči’ je priča o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, u kojoj sve ima cijenu osim povjerenja. Sa čime će se sve suočiti mladi pravnik s problematičnom prošlošću, koga tumači Viktor Savić i između čega će morati da bira – otkrivamo”, navodi se u opisu trailera serije.

U ovom ostvarenju pored Savića uloge tumače Tihomir Stanić, Nikola Pejaković, Marija Bergam, Branka Pujić. Režirala ju je Jelena Stolica.

Također, istovremeno se u blizini Nevesinja snima film “Budi Bog s nama” koji režira srbijanski reditelj Slobodan Šijan. U njemu između ostalih glume Miloš Biković, Goran Bogdan, Sloboda Mićalović, Jovana Stojiljković.